Begrijpend lezen Engels vmbo brugklas GL/TL Comprehensive Reading

Begrijpend lezen Engels vmbo brugklas GL/TL Comprehensive Reading

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB088
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

Met behulp van Comprehensive Reading 1 leren leerlingen informatie, betekenissen en bedoelingen uit Engelse teksten te halen.
Leesvaardigheid is voor alle schooltypen een belangrijk onderdeel in het eindexamen Engels. Door in een vroeg stadium te beginnen met het oefenen van Engels Begrijpend Lezen, kunnen later problemen worden voorkomen.
Voor leerlingen die beginnen met het leren van een nieuwe taal, moeten de onderwerpen dicht bij huis liggen (hier en nu), een eenvoudige woordkeus hebben, een eenvoudige structuur en een beperkte lengte. Later mogen de onderwerpen verder van huis liggen (toen en daar). Er mogen meer laagfrequente en langere woorden in zitten en zinnen kunnen langer zijn. Bij Interactive Comprehensive Reading is hier rekening mee gehouden. De teksten van rubriek A (yes or no) bestaan bijvoorbeeld voor ongeveer 90% uit woorden uit de top 1000 van de meest gebruikte Engelse woorden. In de volgende rubrieken loopt de moeilijkheidsgraad langzaam op. De opbouw van de stof is cumulatief (wat voorheen behandeld is, wordt bekend verondersteld) en oplopend in moeilijkheidsgraad.
Dit programma sluit naadloos aan bij de Engelse woordkennisprogramma’s die ook uitgegeven worden door Juffrouw Blom.

Het lesbestand Comprehensive Reading deel 1 bestaat uit 67 oefeningen. Er zijn 103 korte uitlegschermen. Bij elke oefening horen een of meer van deze schermen, waarin voorbeelden worden gegeven en de stof kort wordt uitgelegd. Ze verschijnen altijd aan het begin van de oefening, maar kunnen ook tijdens het oefenen geraadpleegd worden. In totaal zijn in dit lesbestand ruim 1700 opgaven verwerkt.

Comprehensive Reading 2 bestaat uit 69 - vaak variabele - oefeningen. De oefeningen zijn onderverdeeld naar onderwerp. In totaal zijn in dit lesbestand 2018 opgaven verwerkt. Er zijn verschillende oefenvormen gebruikt: open vraag, meerkeuze, plaats-woord, koppelpuzzel en koppels. Het programma heeft 123 korte uitlegschermen. Bij elke oefening horen een of meer van deze schermen, waarin voorbeelden worden gegeven en de stof kort wordt uitgelegd. Ze verschijnen altijd aan het begin van de oefening, maar kunnen ook tijdens het oefenen geraadpleegd worden.

Voor meer info over Comprehensive Reading deel 1: klik hier
Voor meer info over Comprehensive Reading deel 2: klik hier

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Wilt u met de software online werken, kijk dan op voortgezet onderwijs vmbo (online). Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op anders tablets. De werking van een online-account duurt twee jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: