Getallen 1 & 2 Rekenen en Wiskunde

Getallen 1 & 2 Rekenen en Wiskunde

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB069
Beschikbaarheid: Op voorraad

Het computerprogramma Rekenen en Wiskunde Getallen 1 is een computerprogramma voor het aanleren van de basis rekenvaardigheden (getalbegrip). 
Het programma bestijkt de volgende rekenvaardigheden: 
memoriseren en automatiseren;
hoofdrekenen;
hoofdbewerkingen (optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen) uitvoeren met hele en decimale getallen;
bewerkingen met breuken (optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen) uitvoeren;
berekeningen uitvoeren om problemen op te lossen;
het verstandig inzetten van de rekenmachine.

Het programma bevat 63 oefeningen met meer dan 100 uitgesproken uitlegschermen en ruim 6400 verschillende opgaven.
Voor meer informatie over dit programma: klik hier.

Het computerprogramma Rekenen en Wiskunde Getallen 2 bestrijkt de uitbreiding van de basisvaardigheden van het rekenen, regels en vaardigheden die in het vmbo en de onderbouw van havo/vwo worden aangeleerd, geoefend en toegepast. 
Getallen 2 is bedoeld voor leerlingen in klas 1 t/m 4 van het vmbo GL/TL en in klas 1 t/m 3 van havo/vwo. Ook kan het ingezet worden om in de bovenbouw havo/vwo het automatiseren en memoriseren weer op te halen en paraat te krijgen.

Het programma Getallen 2 volgt de indeling van het rekenrapport van de Expertgroep doorlopende leerlijnen Taal en Rekenen. Het heeft als doel om gebruikers in de gelegenheid te stellen niveau 2F/2S te bereiken op het gebied van Getallen.
De oefeningen beginnen met een korte toelichting van het deelgebied van de stof, direct daarna wordt geoefend in een van de oefenvormen. Bij ieder antwoord wordt directe feedback gegeven, waar mogelijk wordt een fout antwoord verklaard en de correcte methode aangegeven.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:
Negatieve getallen
Vermenigvuldigen en delen
Machten en kwadraten
Rekenregels
Breuken
Andere bewerkingen

De module Getallen 2 bestaat uit 44 gevarieerde oefeningen die zijn onderverdeeld in 6 onderwerpen. In totaal zijn in dit lesbestand ruim 5700 opgaven verwerkt. Het programma heeft ruim 70 uitlegschermen. Bij elke oefening horen een of meer van deze schermen, die met behulp van schema's, regels en voorbeelden de stof kort uitleggen en aanwijzingen geven over de oefenvorm.
Voor meer info: klik hier.
-

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Wilt u met de software online werken, kijk dan op voortgezet onderwijs vmbo (online). Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op anders tablets. De werking van een online-account duurt twee jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: