Woordkennis via uitdrukkingen havo/vwo brugklas

Woordkennis via uitdrukkingen havo/vwo brugklas

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB024
Beschikbaarheid: Op voorraad

Op deze cd 2 programma's: Uitdrukkingen 1 en Uitdrukkingen 2

Omschrijving Uitdrukkingen 1 & 2:
De programma’s  Uitdrukkingen 1 en 2 zijn bedoeld voor allochtone én autochtone leerlingen (leerlingen die Nederlands als moedertaal hebben). In het programma wordt het aanleren geoefend van Nederlandse uitdrukkingen en spreekwoorden. Daardoor kan de woordenschat worden uitgebreid met spreekwoorden en gezegdes die in het Nederlands veel gebruikt worden. Aan de hand van grappige plaatjes worden uitdrukkingen aangeleerd. Ze worden vervolgens in nieuwe oefeningen herhaald totdat ze helemaal begrepen zijn.
Voor meer info over Uitdrukkingen 1: klik hier
Voor meer info over Uitdrukkingen 2: klik hier
 
De programma’s op deze cd bevatten 150 oefeningen en er worden zo’n 400 verschillende spreekwoorden en uitdrukkingen aangeleerd. E zijn 190 (ingesproken) uitlegschermen.

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Wilt u met de software online werken, kijk dan op voortgezet onderwijs  (online). Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op anders tablets. De werking van een online-account duurt twee jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: