Rekenen Getallen 2 havo/vwo

Rekenen Getallen 2 havo/vwo

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB0120
Beschikbaarheid: Op voorraad

Het computerprogramma Rekenen en Wiskunde Getallen 2 is bedoeld voor leerlingen in klas 1 t/m 4 van het vmbo, in klas 1 t/m 3 van havo/vwo en in mbo 2. Ook kan het ingezet worden om in de bovenbouw havo/vwo het automatiseren en memoriseren weer op te halen en paraat te krijgen. In mbo 3 en 4 kan het programma gebruikt worden om de basisvaardigheden weer op te halen en voor remediërende doeleinden.


Omschrijving Rekenen en Wiskunde Getallen 2
Het programma Getallen 2 volgt de indeling van het rekenrapport van de Expertgroep doorlopende leerlijnen Taal en Rekenen. Het heeft als doel om gebruikers in de gelegenheid te stellen niveau 2F/2S te bereiken op het gebied van Getallen.
De oefeningen beginnen met een korte toelichting van het deelgebied van de stof, direct daarna wordt geoefend in een van de oefenvormen. Bij ieder antwoord wordt directe feedback gegeven, waar mogelijk wordt een fout antwoord verklaard en de correcte methode aangegeven.
 
In Getallen 2 worden de volgende onderwerpen geoefend:
Negatieve getallen
Vermenigvuldigen en delen
Machten en kwadraten
Rekenregels
Breuken
Andere bewerkingen
 
Voor uitgebreide informatie over dit programma: klik hier

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Wilt u met de software online werken, kijk dan op voortgezet onderwijs  (online). Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op anders tablets. De werking van een online-account duurt twee jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: