Grammatica voor anderstalige leerlingen havo/vwo

Grammatica voor anderstalige leerlingen havo/vwo

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB029
Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving Grammatica I-III

De  programma’s Grammatica I t/m III zijn bedoeld voor allochtone leerlingen die beter willen leren hoe het Nederlands in elkaar zit. Denk aan: is het meervoud van baas ‘basen’ of ‘bazen’, is het ‘hand’ of ‘hant’, is het ‘de hond’ of ‘het hond’, is het ‘een oud broodje’ of ‘een oude broodje’, is het ‘bang zijn voor’ of ‘bang zijn over’. In verband met het oefenen van de uitspraak zijn er veel oefeningen met geluid. Elk deel van het programma bevat oefeningen over klanken en letters, over woorden en woordvormen, over zinnen en over teksten. Als Grammatica I-III met succes is doorlopen, dan zal de allochtone leerling zich goed kunnen redden in de Nederlandse taal. In totaal wordt geoefend met 8 verschillende oefenvormen.

Grammatica I-III bestaat uit 3 lesbestanden die oplopen in moeilijkheidsgraad. Samen bevatten zij 196 oefeningen, 459 (ingesproken) uitlegschermen en 3269 vragen in 8126 variaties bevatten.
Voor meer info: klik hier

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Wilt u met de software online werken, kijk dan op voortgezet onderwijs  (online). Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op anders tablets. De werking van een online-account duurt twee jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: