Woordkennis voor kleuters van groep 1 & 2

Woordkennis voor kleuters van groep 1 & 2

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
66,55€
Excl. BTW: 55,00€
Aantal:
-
+
Model: JB702.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

In dit online-account staan de 2 woordkennisprogramma's Woordstart en Woorden 1.

 

Omschrijving Woordstart

Woordstart richt zich op leerlingen van groep 1 van het basisonderwijs en leerlingen met een beperkte woordenschat in hogere groepen. Doel van het programma is het vergroten van de woordkennis. Woordstart 1 bevat een schat aan oefenmateriaal die naast het woordkennisonderwijs op school individueel gebruikt kan worden. Dat kan zowel op school in de les, als thuis onder begeleiding van een van de ouders. In het programma Woordstart zijn meer dan 1000 plaatjes en meer dan 1000 professioneel ingesproken geluiden opgenomen.

In het basisonderwijs zijn de verschillen in de woordenschat van leerlingen vaak groot. Sommige leerlingen zijn opgegroeid in een Nederlandstalige omgeving, andere leerlingen in een niet-Nederlandstalige omgeving of een omgeving waarin weinig gecommuniceerd wordt. In die gevallen wordt de uitbreiding van de Nederlandstalige woordenschat onvoldoende gestimuleerd. Woordstart kan een goed hulpmiddel zijn om de woordenschat van de allerkleinsten te vergroten waar dat nodig is. Voor meer info over Woordstart: klik hier.

 

Omschrijving Woorden 1

Leerlingen die klaar zijn met Woordstart kunnen aan de slag met Woorden 1. Het programma Woorden 1 is gemaakt voor beginnende taalleerders in het basisonderwijs. Omdat de programma's gevuld zijn met mooie plaatjes, foto's en geluiden, hoeven de leerlingen voor veel oefeningen nog niet te kunnen lezen. Voor meer info over Woorden 1: klik hier.
 

Met een online account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Wilt u liever niet online werken, maar met een cd, kijk dan op basisschool-cd's. Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's.   

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: