Rekenen Meten en Meetkunde 3

Rekenen Meten en Meetkunde 3

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB0305
Beschikbaarheid: Op voorraad

Het computerprogramma Meten en Meetkunde 3 is bedoeld voor leerlingen in klas 3-5 van de havo, klas 3-6 van het vwo, in mbo 3&4 en remediërend in het hbo. Het programma is bijzonder geschikt voor groepen waarin niveauverschillen bestaan. Het programma kan zowel gebruikt worden door leerlingen die nog veel rekenfouten maken als door leerlingen die al enigszins gevorderd zijn. De doelgroep is dus erg breed. In het bijzonder voor leerlingen die het ‘gewone’ oefenen niet interessant meer vinden, biedt dit computerprogramma nieuwe mogelijkheden. Het programma is geschikt voor zowel allochtone als niet-allochtone leerlingen.

In Meten en Meetkunde 3 wordt aandacht besteed aan het onderhouden en uitbreiding van de basisvaardigheden van het rekenen met maten, oppervlaktes en inhouden, coördinaten en assenstelsels, berekenen van hoeken, paraat hebben van de eigenschappen van de diverse deellijnen en de beheersing van de meetkundige bewerkingen translatie en spiegelen.
Uitgebreide informatie over dit product: klik hier

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Wilt u met de software online werken, kijk dan op voortgezet onderwijs (online) of bij mbo (online). Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op anders tablets. De werking van een online-account duurt twee jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: