Rekenen Verbanden 3

Rekenen Verbanden 3

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB0307
Beschikbaarheid: Op voorraad


Het computerprogramma Verbanden 3 is bedoeld voor leerlingen in klas 3-5 van de havo, klas 3-6 van het vwo, in mbo 3&4 en remediërend in het hbo. Het programma kan zowel gebruikt worden door leerlingen die nog veel rekenfouten maken als door leerlingen die al enigszins gevorderd zijn. Daarnaast is het uitstekend bruikbaar voor remediëring op hbo-niveau. De doelgroep is dus breed. 

Verbanden 3 besteedt aandacht aan het opstellen van tabellen, formules en grafieken. Er zijn ook uitbreidingen van de subdomeinen statistiek en rijen en reeksen. Een van de kenmerken van het 2F- en 3F-niveau is de tweevoudige berekening. Opgaven hoeven niet meer te bestaan uit een enkele berekening, maar mogen ook uit een samenstelling van twee berekeningen bestaan. Een ruime hoeveelheid oefeningen geeft de leerling de mogelijkheid om eindeloos te oefenen totdat de stof beheerst wordt.

Voor uitgebreide informatie over Verbanden 3: klik hier.

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Wilt u met de software online werken, kijk dan op voortgezet onderwijs (online) of op mbo (online). Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op anders tablets. De werking van een online-account duurt twee jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: