Spelling voor gevorderden

Spelling voor gevorderden

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB032
Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving Spelling voor Gevorderden:

Spelling voor Gevorderden is een programma voor het aanleren én oefenen van moeilijke woorden. Er is veel aandacht voor struikelblokwoorden die ingeprent moeten worden (rododendron, exempel, traktatie), maar ook voor ingewikkelde spellingregels (tussenletters, aaneenschrijven, accentgebruik).
Spelling is een belangrijke vaardigheid. Wie zich niet wil beperken tot de basisregels en wie voor zijn beroep of gewoon omdat het leuk is uitzonderlijk goed wil leren spellen, moet zich ook met de finesses bezighouden. Daar is dit programma voor bedoeld. Als Spelling voor Gevorderden met succes is afgerond zal de student geen gek figuur slaan als hij meedoet met het Groot Dictee der Nederlandse Taal.
Voor meer info: klik hier
 
Spelling voor Gevorderden heeft 89 oefeningen, 973 vragen in 2063 variaties en 347 korte uitlegschermen.

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Wilt u met de software online werken, kijk dan op voortgezet onderwijs (online) of op hbo (online). Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op anders tablets. De werking van een online-account duurt twee jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: