Links internationaal

Als gediplomeerd makelaar en ex-expat help ik u graag met de aankoop van uw woning.Tevens probeer ik uw terugkomst zo veel mogelijk te vergemakkelijken middels het aanbieden van additionelediensten op het gebied van relocatie: www.expatmakelaar.nl

De Stichting IBID biedt een uitgebalanceerd programma om de leerling voor te bereiden op het examen Dutch A1 SL:  www.stichtingibid.org

Met Squla kunnen kinderen spelenderwijs leren. Dagelijks helpen onze spellen vele kinderen om te oefenen met diverse vakken. De educatieve spellen zijn vrijwel op ieder device te spelen: www.squla.nl   
 
Change of Address is uw tijdelijke Personal- en Professional Assistent en kan alle praktische en organisatorische zaken uit handen nemen. In alle situaties die met het wijzigen van woon- of werkplek te maken hebben of die buiten het 'normale' vallen: 
www.changeofaddress.nl
 
Een website voor ouders van kids overzee: 
www.kidsoverzee.com
 
We provide English language news for the Dutch-American community: www.dutchinamerica.com.
 
Een onafhankelijke startpagina over het land ZuidAfrika met informatie en adviezen over reizen naar Zuid-Afrika, info over het land en alles wat met Zuid-Afrika te maken heeft: www.infozuidafrika.nl.
 
BBP helpt Nederlandse agrariers die een landbouwbedrijf in Duitsland willen kopen of pachten: 
www.bbp-agrarservice.de
 
Lees hier het verhaal van verschillende mensen die in verschillende landen een nieuw leven hebben opgebouwd. Wat heeft hen gemotiveerd? Waar moet je op letten? Wat is de invloed van de economische recessie? Is het iets voor jou en wil de rest van je gezin ook wel mee: 
www.wijgaanemigreren.nl.
 
Welcome to the site of the Foundation for International Education in The Netherlands: 
www.sio.nl.
 
Deze website is voor mensen die Nederlands willen leren in Bangkok, Thailand of die zich willen voorbereiden op het inburgeringsexamen buitenland ook wel genoemd het basisexamen Inburgering: www.nederlandslerenbangkok.com.

Juridisch en fiscaal advies Nederland - Frankrijk: www.frankrijkemigratie.nl
 
Placement geeft informatie en advies over de emigratieprojecten in Scandinavië, maar ook over wonen, ondernemen en werken in Denemarken, Noorwegen en Zweden: 
www.placement.nl
 
Welkom bij de familie Bak in Thailand: 
www.familie-bak.com.
 
De grootste website met alles over wonen, werken, zaken doen, vakantie en reizen in Thailand: 
www.thailandtotaal.nl.
 
Alles over het prachtige vakantieland Maleisië: 
www.veelzijdigmaleisie.nl.
 
Nederlanders in Malta: www.nederlandersinmalta.org en 
www.opzijnbest.nl.
 
Emigreren naar Zweden? Kijk dan op 
www.zwedenemigratie.com  en op www.zwedenadvies.com.
 
Mijn passie voor mensen, organiseren en netwerken combineer ik met mijn ervaringen met expats en werken in het buitenland. Dit is Cindy Wilmink: 
www.ikkeerterug.nl.

Moms and the city, het informatiepunt voor en door (aanstaande) moeders: moms and the city