JB online voor NTC-scholen

Juffrouw Blom online voor NTC-scholen
 
Op ieder moment van de dag, vanaf iedere plek op aarde: op school, thuis of in het ziekenhuis, met iedere soort computer (Mac, Windows of Linux) en met alle gebruikelijke internetverkenners aan de slag met de vertrouwde oefenmodules voor taal en rekenen. Dat is werken met Juffrouw Blom/Muiswerk Online.
Voor Nederlandse scholen in het buitenland is een speciale expat-versie ontwikkeld, waarbij het mogelijk is om zowel op school als thuis oefeningen én toetsen te kunnen maken. (Bij de normale online-versie kan alleen op school getoetst worden.)
Deelnemers krijgen dankzij de diagnostische toetsen in iedere module een oefenprogramma op maat; vlak voor het oefenen wordt uitleg aangeboden (in beeld en geluid) die precies aansluit bij de oefening die gaat komen; tijdens het oefenen krijgt de student directe en ter zake feedback die de stof zonodig nogmaals uitlegt, iedere fout is een leermoment; docenten houden de voortgang en de niveaus in de gaten en passen eventueel de standaard instellingen aan om het leereffect te maximaliseren.
U kunt ons altijd vragen om een gratis online demo-account: info@juffrouwblom.com