JB online voor de Nederlandse scholen in het buitenland

Juffrouw Blom online voor de Nederlandse scholen in het buitenland
 
Op ieder moment van de dag, vanaf iedere plek op aarde: op school, thuis of in het ziekenhuis, met een Windows-pc, een Mac, een iPad en andere tablets én met alle gebruikelijke internetverkenners aan de slag met de vertrouwde oefenmodules voor taal en rekenen. Dat is werken met Juffrouw Blom/Muiswerk Online.
Voor Nederlandse scholen in het buitenland is een speciale expat-versie ontwikkeld, waarbij het mogelijk is om zowel op school als thuis oefeningen én toetsen te kunnen maken. (Bij de normale online-versie kan alleen op school getoetst worden.)
Deelnemers krijgen dankzij de diagnostische toetsen in iedere module een oefenprogramma op maat; vlak voor het oefenen wordt uitleg aangeboden (in beeld en geluid) die precies aansluit bij de oefening die gaat komen; tijdens het oefenen krijgt de leerling directe en ter zake feedback die de stof zonodig nogmaals uitlegt, iedere fout is een leermoment; docenten houden de voortgang en de niveaus in de gaten en passen eventueel de standaard instellingen aan om het leereffect te maximaliseren.

Vanaf 1 november 2018 bieden wij een zeer scherp geprijsd compleet taalpakket aan met daarin alle beschikbare basisschoolprogramma's op het gebied van de Nederlandse taal: woordkennis, begrijpend lezen, spelling, werkwoordspelling, leestekens enz. De prijs van dit pakket is € 5,50 euro per leerling per jaar en de minimale afname is 25 licenties. De prijs van de docentenaccounts is 19,00 euro per docent en de administratiekosten zijn € 15,00. Daarbij komen eenmalig de startkosten (€ 29,00). Deze pakketten zijn allen bestemd voor basisscholen.
Voor meer informatie: info@juffrouwblom.com.