Spellingpakket

Spellingpakket

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
66,55€
Excl. BTW: 55,00€
Aantal:
-
+
Model: JB751.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online pakket bevat drie spellingprogramma's: Gevarieerde Spelling, Spelling Werkwoorden en Leestekens.

Deze drie spellingprogramma's zijn bedoeld voor leerlingen die op het gebied van de spelling op niveau zijn, d.w.z. dat zij de spellingregels die op de basisschool worden aangeleerd, onder de knie hebben. Als dat niet het geval is, kan eerst geoefend worden met het Bijspijkerpakket JB750.o

Gevarieerde Spelling is een programma voor het leren van de belangrijkste spellingregels van het Nederlands (is het ‘goedemorgen’ of ‘goedenmorgen’, is het ‘de wollen jas’ of ‘de wolle jas’, is het ‘kettinkje’ of ‘kettingkje’, is het ‘januari’ of ‘januarie’). In Spelling Werkwoorden worden de regels van de werkwoordspelling aangeleerd (is het ‘gebeurt’ of ‘gebeurd’, is het ‘wordt’ of is het ‘word’). In Leestekens worden vrijwel alle lees- en spellingtekens behandeld die we in het Nederlands kennen. Denk aan: komma’s, puntkomma’s, dubbele punten, aanhalingstekens, hoofdletters, haakjes, trema’s enz. De drie programma’s van deze CD kunnen zowel gebruikt worden door vmbo-leerlingen die nog veel spelfouten maken, als door leerlingen die al behoorlijk gevorderd zijn. Kinderen die deze programma’s goed onder de knie hebben, zul je niet gemakkelijk betrappen op spelfouten. In veel verschillende oefenvormen (sorteer- en aanwijsoefeningen, meerkeuzeoefeningen, invuloefeningen, etcetera) wordt de stof geoefend.
 
Voor meer info over Gevarieerde Spelling: klik hier.
Voor meer info over Spelling Werkwoorden: klik hier.
Voor meer info over Leestekens: klik hier.
 
De drie programma’s hebben samen 124 oefeningen en 10.200 variaties in zinnen en woorden. De stof wordt uitgelegd in 321 (ingesproken) uitlegschermen.

Met een online kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Wilt u liever niet online werken, maar met een cd, kijk dan op voortgezet onderwijs (cd's), bij mbo (cd's) of bij hbo (cd's). Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: