Begrijpend Lezen 2 jong volwassenen

Begrijpend Lezen 2 jong volwassenen

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB0140
Beschikbaarheid: Op voorraad

Begrijpend Lezen 2 JV  is gemaakt voor (jongvolwassen) leerlingen/ cursisten met een beperkte leesvaardigheid. Het is dus geschikt voor BVE’s en ROC’s,  de eerste klassen van praktijkonderwijs en vmbo-bbl en kbl in het vo.  De inhoud van de teksten is afgestemd op de jongvolwassen/ volwassen belevingswereld van leerlingen/cursisten. Het gebruikte tekstniveau is vanaf 1F. Voorwaarde voor het gebruik van het programma is dan ook dat dit niveau ongeveer gehaald is. 
Een uitzondering kan worden gemaakt voor leerlingen/cursisten die wat zwakker zijn in technisch lezen maar wel een goed begripsniveau hebben. Dat komt vaak voor bij (jong)volwassenen. Zij hebben tenslotte al veel levenservaring en begrijpen daarom veel van de wereld om zich heen. Hen moet worden aangeraden de uitlegschermen en teksten niet alleen te lezen, maar ook te beluisteren. Uitgebreide informatie over dit product volgt.

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Wilt u met de software online werken, kijk dan op voortgezet onderwijs (online) of bij mbo 1 en 2 (online). Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op anders tablets. De werking van een online-account duurt twee jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: