Begrijpend Lezen 1 jong volwassenen

Begrijpend Lezen 1 jong volwassenen

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB0125
Beschikbaarheid: Op voorraad

Begrijpend Lezen 1 JV is gemaakt voor jongeren en (jong)volwassenen met een laag leesniveau (1F of lager).  De inhoud van de teksten is afgestemd op dit leesniveau, maar ook op de belevingswereld van jongeren/ volwassenen. De teksten hebben een eenvoudige woordkeus, een eenvoudige structuur en een beperkte lengte. De nadruk ligt op fictionele teksten, met een herkenbare schrijver. 
Begrijpend Lezen 1 JV is naast elke lesmethode te gebruiken. Enige ervaring in het werken met de muis (aan­wijzen, klikken, afrollen, slepen) is wel gewenst. Ontbreekt deze ervaring, dan is een korte instructie wel gewenst.
Je kinderen voorlezen uit een spannend boek of een instructie lezen isvoor velen de gewoonste zaak van de wereld. Voor veel anderen is het dat niet: anderhalf miljoen Nederlanders hebben veel moeite met lezen en schrijven. Zij zijn daardoor onvoldoende toegerust voor de eisen van de moderne kenniseconomie.
In Begrijpend Lezen 1 JV komen de volgende deelvaardigheden aan de orde: 
- informatie reproduceren; 
- informatie afleiden (moeilijke woorden); 
- antecedenten van voornaamwoorden benoemen; 
- chronologie van een verhaal vaststellen; 
- hoofd- en bijzaken onderscheiden; thema (onderwerp) vaststellen; 
- doel van teksten bepalen.
Voor meer informatie over Begrijpend Lezen 1 JV: klik hier

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Wilt u met de software online werken, kijk dan op voortgezet onderwijs (online) of bij mbo 1 en 2 (online). Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op anders tablets. De werking van een online-account duurt twee jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: