Frans en Spaans Woordkennis

Frans en Spaans Woordkennis

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB013
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

Omschrijving Woorden Frans
Het programma Woorden Frans is gemaakt voor leerlingen die beginnen met het leren van de Franse taal.  Het programma is vooral gericht op woordkennis (spelling, betekenis en uitspraak) die de basis vormt voor het leren van een taal. Het is een ideaal oefenmiddel om naast de methode die op school wordt gebruikt, thuis te gebruiken. Het programma leert  vooral woorden aan en dat is een van de belangrijkste zaken bij het leren van een taal. Het programma is goed gevuld met mooie plaatjes en ook zijn er heel veel geluiden, waardoor de uitspraak goed geoefend kan worden.
Voor meer informatie: klik hier.

 

Omschrijving Woorden Spaans
Het programma Woorden Spaans is gemaakt voor leerlingen die beginnen met het leren van de Spaanse taal.  Het programma is vooral gericht op woordkennis (spelling, betekenis en uitspraak) die de basis vormt voor het leren van een taal. Het programma leert vooral woorden aan en dat is een van de belangrijkste zaken bij het leren van een taal. Het programma is goed gevuld met mooie plaatjes en ook zijn er heel veel geluiden, waardoor de uitspraak goed geoefend kan worden.
Woorden Spaans bevat 84 oefeningen. Er zijn 883 geluidsfragmenten en 739 afbeeldingen in verwerkt.
Voor meer informatie over dit programma: klik hier.

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Wilt u met de software online werken, kijk dan op voortgezet onderwijs (online) of bij mbo 1 en 2 (online). Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op anders tablets. De werking van een online-account duurt twee jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: