Engels begrijpend lezen voor groep 7 & 8

Engels begrijpend lezen voor groep 7 & 8

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB086
Beschikbaarheid: Op voorraad

Op deze cd staan 2 programma's: Comprehensive Reading 1 & 2

Met behulp van Comprehensive Reading 1 leren leerlingen informatie, betekenissen en bedoelingen uit Engelse teksten te halen.
Op basisscholen die relatief veel aandacht besteden aan het Engels, kan dit programma al in de groepen 7 en 8 worden gebruikt.

Leesvaardigheid is voor alle schooltypen een belangrijk onderdeel in het eindexamen Engels. Door in een vroeg stadium te beginnen met het oefenen van Engels Begrijpend Lezen, kunnen later problemen worden voorkomen.
Voor leerlingen die beginnen met het leren van een nieuwe taal, moeten de onderwerpen dicht bij huis liggen (hier en nu), een eenvoudige woordkeus hebben, een eenvoudige structuur en een beperkte lengte. Later mogen de onderwerpen verder van huis liggen (toen en daar). Er mogen meer laagfrequente en langere woorden in zitten en zinnen kunnen langer zijn. Bij Interactive Comprehensive Reading is hier rekening mee gehouden. De teksten van rubriek A (yes or no) bestaan bijvoorbeeld voor ongeveer 90% uit woorden uit de top 1000 van de meest gebruikte Engelse woorden. In de volgende rubrieken loopt de moeilijkheidsgraad langzaam op. De opbouw van de stof is cumulatief (wat voorheen behandeld is, wordt bekend verondersteld) en oplopend in moeilijkheidsgraad.
Dit programma sluit naadloos aan bij de Engelse woordkennisprogramma’s die ook uitgegeven worden door Juffrouw Blom.
Het lesbestand Interactive Comprehensive Reading bestaat uit 67 oefeningen. Er zijn 103 korte uitlegschermen. Bij elke oefening horen een of meer van deze schermen, waarin voorbeelden worden gegeven en de stof kort wordt uitgelegd. Ze verschijnen altijd aan het begin van de oefening, maar kunnen ook tijdens het oefenen geraadpleegd worden. In totaal zijn in dit lesbestand ruim 1700 opgaven verwerkt. 
Voor meer info over Comprehensive Reading 1: klik hier

Ook met behulp van Comprehensive Reading 2 leren leerlingen informatie, betekenissen en bedoelingen uit Engelse teksten te halen.
Dit programma is gemaakt voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en borduurt voort op Comprehensive Reading 1. Echter, om met Comprehensive Reading 2 te kunnen werken, is het niet noodzakelijk dat de lessen van Comprehensive Reading 1 zijn doorlopen. Beide programma's kunnen ook ‘los’ worden gebruikt. 

Voor vmbo-leerlingen zal in het algemeen gelden dat dit programma vooral geschikt is voor de hoogste klassen, terwijl havo/vwo leerlingen na het eerste of in de loop van het tweede leerjaar al toe zijn aan deze lesstof.
Voor meer info: klik hier

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Wilt u liever online werken, kijk dan op basisonderwijs (online). Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op anders tablets. De werking van een online-account duurt twee jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: