Woordkennis groep 3 & 4

Woordkennis groep 3 & 4

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB005
Beschikbaarheid: Op voorraad

Op deze cd 3 programma's: Woorden 1, Woorden 2 en Woorden 3 (cd: JB005)

Omschrijving 
Deze woordkennisprogramma's zijn gemaakt voor beginnende taalleerders in het basisonderwijs. In de drie bestanden worden in totaal ruim 2000 woorden aangeleerd. Omdat de programma's gevuld zijn met mooie plaatjes, foto's en geluiden, hoeven de leerlingen voor veel oefeningen nog niet te kunnen lezen. Een didactische basisregel is dat het leren van woorden nooit in een keer gebeurt. In dit programma gaat het leren van woorden in 3 delen. Eerst wordt de betekenis uitgelegd, daarna moet voldoende worden geoefend om ervoor te zorgen dat de leerling die betekenis ook onthoudt. Ten slotte wordt nagegaan (gecontroleerd) of de leerling de betekenis kent.
Leerlingen die dit driedelige programma met succes hebben doorlopen, beschikken over een degelijke woordenschat. 
Deze programma's staan ook bij de lesstof voor de groepen 1/2 en 5/6 omdat met deze drie woordkennisprogramma's geoefend kan worden door basisschooleerlingen van groep 1 t/m 6.
Voor meer info over Woorden 1, 2 en 3: klik hier

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Wilt u liever online werken, kijk dan op basisonderwijs (online). Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op anders tablets. De werking van een online-account duurt twee jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.
 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: