Frans en Spaans voor kleuters

Frans en Spaans voor kleuters

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB074
Beschikbaarheid: Op voorraad

Op deze cd staan 2 programma's: Woorden Frans en Woorden Spaans

Omschrijving Woorden Frans
Het programma Woorden Frans is gemaakt voor leerlingen die beginnen met het leren van de Franse taal. Het programma is vooral gericht op woordkennis (spelling, betekenis en uitspraak) die de basis vormt voor het leren van een taal. Het programma is goed gevuld met mooie plaatjes en veel geluid, waardoor de uitspraak goed geoefend kan worden. Ook kinderen die nog niet kunnen lezen in het Frans, kunnen met dit programma aan de slag.
Het programma Woorden Frans bevat 76 oefeningen en er worden ruim 400 verschillende Franse woorden aangeleerd.
 
Voor meer info over Woorden Frans: klik hier

Omschrijving Woorden Spaans
Het programma Woorden Spaans is gemaakt voor leerlingen die beginnen met het leren van de Spaanse taal. Het programma is vooral gericht op woordkennis (spelling, betekenis en uitspraak) die de basis vormt voor het leren van een taal. Het programma is goed gevuld met mooie plaatjes en veel geluid, waardoor de uitspraak goed geoefend kan worden. Ook kinderen die nog niet kunnen lezen in het Spaans, kunnen met dit programma aan de slag.
Woorden Spaans bevat 84 oefeningen. Er zijn 883 geluidsfragmenten en 739 afbeeldingen in verwerkt. Heel veel oefenstof dus.
Voor meer info over Woorden Spaans: klik hier.

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Wilt u liever online werken, kijk dan op basisonderwijs (online). Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op anders tablets. De werking van een online-account duurt twee jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: