Rekenen Verhoudingen 3 ASO 3e graad

Rekenen Verhoudingen 3 ASO 3e graad

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB0235
Beschikbaarheid: Op voorraad

Rekenen en Wiskunde Verhoudingen 3 is bedoeld voor leerlingen in klas 3-5 van de havo, klas 3-6 van het vwo, in mbo 3&4 en voor België in ASO 3e graad. Het programma kan zowel gebruikt worden door leerlingen die nog veel rekenfouten maken als door leerlingen die al enigszins gevorderd zijn. De doelgroep is dus erg breed.
In Verhoudingen 3 wordt aandacht besteed aan de uitbreiding van de basisvaardigheden van het rekenen met breuken, procenten, decimale getallen en verhoudingen. Een van de kenmerken van het 2F- en 3F-niveau is de tweevoudige berekening. Opgaven hoeven niet meer te bestaan uit een enkele berekening, maar mogen ook uit een samenstelling van 2 berekeningen bestaan. Een ruime hoeveelheid oefeningen geven de leerling de mogelijkheid om eindeloos te oefenen totdat de stof beheerst wordt. 
Voor meer informatie over Verhoudingen 3: klik hier

Wilt u de lesstof liever niet op cd ontvangen maar in een online-account, dan kunt u de bestelling via email doorgeven: info@juffrouwblom.com. Wij ontvangen dan graag het cd-nummer, de voor- en achternaam van de leerling en de verdere volledige naam- en adresgegevens. Betalen kan achteraf via overschrijving. Met een online-account kan op Windows-pc's gewerkt worden, maar ook op de MAC, op de iPad en op andere tablets. Cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Cd's blijven altijd werken en met een online-account kan gedurende twee jaar gewerkt worden; daarna loopt het af.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: