Woordkennis via uitdrukkingen

Woordkennis via uitdrukkingen

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB056
Beschikbaarheid: Op voorraad

Op deze cd 2 programma's: Uitdrukkingen 1 en Uitdrukkingen 2

Omschrijving Uitdrukkingen
De programma’s Uitdrukkingen 1 en 2 zijn bedoeld voor allochtone én autochtone kinderen (kinderen die Nederlands als moedertaal hebben). In het programma wordt het aanleren geoefend van Nederlandse uitdrukkingen en spreekwoorden. Daardoor kan de woordenschat worden uitgebreid met spreekwoorden en gezegdes die in het Nederlands veel gebruikt worden. Aan de hand van grappige plaatjes worden de uitdrukkingen aangeboden. Ze worden vervolgens in nieuwe oefeningen herhaald totdat ze helemaal begrepen zijn.

Voor meer informatie over Uitdrukkingen 1: klik hier
Voor meer informatie over Uitdrukkingen 2: klik hier

 
De programma’s op deze cd bevatten 150 oefeningen en er worden zo’n 400 verschillende spreekwoorden en uitdrukkingen aangeleerd. E zijn 190 (ingesproken) uitlegschermen.

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Wilt u met de software online werken, kijk dan op voortgezet onderwijs (online) of op mbo 1 en 2 (online) . Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op anders tablets. De werking van een online-account duurt twee jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: