Rekenen op maat voor kleuters

Rekenen op maat voor kleuters

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB300
Beschikbaarheid: Op voorraad

Op deze cd 3 programma’s: rekenen op maat 1 + rekenen op maat 2 + rekenen op maat 3. (cd: JB002)

Het programma is gemaakt voor kinderen die beginnen met leren rekenen. Het belangrijkste doel is om kinderen zelfstandig te leren rekenen. Goed leren rekenen is een van de belangrijkste basisvaardigheden in het onderwijs. Spelenderwijs leren kinderen de cijfers 0 – 24 herkennen. Een goed startpunt voor het leren rekenen. Er wordt geoefend in allerlei verschillende oefenvormen met veel plaatjes en geluid. De oefeningen beginnen eenvoudig en worden steeds lastiger. Deze drie rekenprogramma's vormen een prima basis voor het rekenonderwijs in alle volgende klassen van de basisschool. 

De cd bevat 134 oefeningen en 180 (ingesproken) uitlegschermen. Er zijn ruim 1200 vragen, 1600 plaatjes en 1900 geluidsfragmenten.

Voor meer informatie over Rekenen op maat 1: klik hier.
Voor meer informatie over Rekenen op maat 2: klik hier.
Voor meer informatie over Rekenen op maat 3: klik hier.

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Wilt u liever online werken, kijk dan op basisonderwijs (online). Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op anders tablets. De werking van een online-account duurt twee jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.
 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: