Pakket Engels Woordkennis, Spelling en grammatica

Pakket Engels Woordkennis, Spelling en grammatica

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB0154
Beschikbaarheid: Op voorraad

Op deze cd 3 programma's: Woorden Engels 1, Woorden Engels 2 en Engels spelling en grammatica

Het computerprogramma Woorden Engels 1 is gemaakt voor kinderen die beginnen met het leren van Engels. De programma’s zijn vooral gericht op woordkennis (spelling, betekenis en uitspraak) die de basis vormt voor het leren van een taal. Het is een ideaal oefenmiddel om naast de methode die op school wordt gebruikt, thuis te oefenen. Het programma is goed gevuld met mooie plaatjes en ook zijn er heel veel geluiden, waardoor de uitspraak goed geoefend kan worden. Woorden Engels 2 is het vervolg op Woorden Engels 1. Er komen moeilijker woorden in voor.
Het is de bedoeling dat op de basisschool zo’n 500 verschillende Engelse woorden worden aangeleerd. Echter, niet iedere basisschool houdt zich hieraan. Kinderen die op de basisschool (of thuis) wél Engelse woorden hebben geoefend, komen goed beslagen ten ijs in de brugklas van het voortgezet onderwijs.
Voor meer info over Woorden Engels 1: klik hier
Voor meer info over Woorden Engels 2: klik hier
De twee programma’s samen bevatten 86 oefeningen en in totaal 1369 vragen. Heel veel oefenuren dus.

Het computerprogramma Interactive Grammar is bedoeld voor de brugklassen van het voortgezet onderwijs, maar basisscholen die relatief veel tijd aan Engels besteden, kunnen het programma al inzetten in de groepen 7 en 8. En op de belgische basisscholen in het 5e en 6e leerjaar.

De basis van dit programma is: oefenen, oefenen, oefenen. Direct voor een oefening begint wordt de theorie inclusief voorbeelden in duidelijke uitlegschermen gebracht in beeld en in geluid (een menselijke stem).

Het programma behandelt onder andere: het werkwoord to be; vragende en niet-vragende zinnen; vervoegingen van werkwoorden; voorzetsels; het alfabet; de cijfers/getallen; de present simple; de present continuous; these, those, this en that; something, anything, somebody, anybody; past simple; past continuous; present perfect; at, on, in; datums en tijden.
Voor meer info: klik hier.

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Als u de lesstof liever online wilt bestellen, kijk dan bij Belgisch onderwijs -> basisonderwijs - online. Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: